PODRŽI EKONOMSKU OLIMPIJADU NA:

INDIEGOGOPOZIVOM

Pozivom na broj 090291099 donirate 2 KM


Jedan od glavnih ciljeva pripremnih predavanja bio je ne samo prenošenje teorijskih znanja, već i podsticanje kritičkog razmišljanja, analitičkih sposobnosti i timskog rada među učesnicima. Interaktivni pristup predavanjima omogućio je učesnicima da postavljaju pitanja, razmjenjuju ideje i aktivno učestvuju u diskusijama, što je doprinijelo dubljem razumijevanju predstavljenih tema.

Ova pripremna predavanja su također pružila priliku učesnicima da se upoznaju sa stručnjacima iz oblasti ekonomije, što je omogućilo direktnu interakciju, razmjenu iskustava i savjeta, te stvaranje inspirativne atmosfere za učenje i razvoj.

Učesnici su izrazili zadovoljstvo i zahvalnost zbog organizacije pripremnih predavanja, ističući da su stekli korisna znanja, motivaciju za dalje učenje i samopouzdanje za predstojeće izazove takmičenja. Pripremna predavanja su tako postala važan korak u pripremi i podršci mladih talenata u izgradnji njihove budućnosti u ekonomskom svijetu.

Održavanje ovakvih pripremnih predavanja predstavlja značajan doprinos u obrazovanju mladih i jačanju ekonomske pismenosti, te je od velikog interesa za buduće generacije učesnika i razvoj ekonomske svijesti među mladima.

  

  Organizatori/Partneri

 

lf

 

 

     Sponzori/Donatori

 

 

  Medijski pokrovitelji

 

 

 

 

 

 

Liberalni forum

Ašikovac 42
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

  +387 61 310 177

  Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

  kontakt