PODRŽI EKONOMSKU OLIMPIJADU NA:

INDIEGOGOPOZIVOM

Pozivom na broj 090291099 donirate 2 KM


Ekonomska olimpijada je prestižno takmičenje koje svake godine privlači sve veći broj učesnika. Ove godine, prijavljeno je preko 500 takmičara iz 58 srednjih škola različitog usmjerenja iz cijele BiH, što predstavlja značajan porast u odnosu na prethodnu godinu. Tokom trajanja takmičenja, učesnici stiču dragocjena znanja iz različitih ekonomskih disciplina, što doprinosi njihovom profesionalnom razvoju i budućoj karijeri.

Ekonomska i finansijska pismenost su ključni aspekti modernog društva, a ovakva takmičenja igraju vitalnu ulogu u njihovom unapređenju. Organizatori i partneri projekta, Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu i Liberalni forum - Pokret za slobodno društvo, uložili su veliki trud kako bi omogućili mladima da steknu neophodna znanja i vještine za suočavanje sa izazovima u budućnosti.

Ekonomska olimpijada takođe ima za cilj da pomogne u rješavanju problema nedostatka kvalitetnog kadra sa kojim se suočavaju mnoge kompanije u BiH. Ulaganjem u obrazovne projekte poput ovog, poslodavci mogu doprineti stvaranju visoko kvalifikovanih profesionalaca koji će biti spremni da doprinesu razvoju privrede i društva.

Za više informacija o takmičenju i budućim događajima, posjetite naše profile na Facebooku, Instagramu i LinkedInu.

    

  Organizatori/Partneri

 

lf

 

 

     Sponzori/Donatori

 

 

  Medijski pokrovitelji

 

 

 

 

 

 

Liberalni forum

Ašikovac 42
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

  +387 61 310 177

  Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

  kontakt